Kontaktuppgifter

 

Rydéns Fashion
Framnäs Köpcentrum

531 54 Lidköping

 

@: fashion@rydens.nu
Tel: 0510-265 01

 

Våra öppettider

Måndag - Fredag: 10-19

Lördag: 10-16

Söndag: 11-15

Välkommen till Rydéns Fashion!

Länets största klädbutik med mode för alla åldrar, storlekar och prisklasser.

 

Med ett stort utbud av kända varumärken hittar du kläder hos oss oavsett om du är den trendiga killen eller den mer klassiska mannen och i varierande prisklasser.

 

Vi har även ett snyggt utbud av storlekar upp till 6XL!

 

Vår ambition är att ha ett intressant utbud av kläder såväl till den trendiga tjejen som till den modemedvetna kvinnan. Mixa och matcha kläder från olika varumärken och prisnivåer för att hitta din egen look.

 

Egen avdelning med kläder för den lite större tjejen. Storlekarna 42-56.

 

På vår barn- och ungdomsavdelning hittar ni kläder för barn och ungdom 0-16 år. Givetvis hittar du märkeskläder som Tommy Hilfiger, Replay, Peak Performance, Levi’s osv. Men naturligtvis har vi även prisvärda alternativ och märken som är specialiserade på just barnkläder. Kläder som är praktiska och funktionella, precis det som ditt barn behöver.

 

På vår stora skoavdelning hittar ni allt från fritidsskor till festskor och givetvis i alla prisklasser. Vi försöker hela tiden hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna såväl som på barn- som vuxenavdelningen.

 

Numera hittar ni även massa inredningsdetaljer till ditt hem, samt fina tvålar. På barnavdelningen hittar du träleksaker, pussel, mjukisdjur i fina burkar. Leksaker lite utöver det vanliga. Allt för att göra det enkelt för dig som kund. Hitta dopgåvan, den lilla gåbortpresenten eller överraska dig själv.

Kontakta oss

Obligatoriskt

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

Obligatoriskt

Adress

Rydéns Fashion

Framnäsvägen 3

Framnäs Köpcentrum

531 54  Lidköping

COPYRIGHT © 2018 RYDÉNS I LIDKÖPING AB

Öppettider

 

Mån-Fre 10-19

Lör 10-16

Sön 11-15